Mijn gedachten op twitter 7-4-2020

Dr Michael Laitman Twitter

 

Deze #epidemie is het resultaat van het feit dat wij ons in de laatste fase van de ontwikkeling van de mensheid bevinden, de Laatste Generatie genaamd. Laten wij nu de egoïstische ontwikkeling beëindigen en naar een hogere fase van het #bestaan gaan, het leven in de hoge wereld genaamd.

Het #coronavirus is een resultaat van de onbalans die de mens in de natuur heeft veroorzaakt door het ontbreken van vriendelijke contacten tussen mensen. Wij leven in een integraal systeem, maar wij zijn, in tegenstelling daarmee, van elkaar gescheiden geraakt. Het #egoïsme wordt groter, brengt een steeds grotere afstand tussen ons teweeg en veroorzaakt virussen die steeds schadelijker zullen zijn.

Na de epidemie zullen mensen niet meer zo zijn als voorheen, ze zullen aan de nieuwe situatie gewend zijn geraakt. We gaan de wereld waarnemen vanuit een gevoel dat zij door de Hoge Kracht wordt bestuurd. Iedereen vraagt zich nu af: waar is dit probleem vandaan gekomen? Wat gaat er gebeuren? 

Wij hebben geen energie meer om achter de genoegens van deze wereld aan te jagen, wat ertoe doet is … een vredevol leven leiden ….

#COVID19

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/04/my-thoughts-on-twitter-4720/

From Twitter, 4/7/20

Related Material:

My Thoughts On Twitter 4/6/20

My Thoughts On Twitter 4/5/20

My Thoughts On Twitter 4/4/20

Filed under: Thoughts on Twitter | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: