Bouw Nu Aan Je Toekomstige Wereld

laitman_947Vraag: Kan iemand die een serieus begin heeft gemaakt met het bestuderen van Kabbalah uit deze wereld worden weggenomen ten gevolge van een ziekte of een ongeval, enz.?

Antwoord: Waarom niet? Is dat erg?

Iedereen vervloekt onze wereld en voelt zich niet gelukkig in deze wereld. Tegelijkertijd is iedereen bang om deze wereld te verlaten. Dit komt alleen omdat iemand niet weet en niet ziet wat er daarna gebeurt.

En hij hoeft ook niets te zien. Op dit moment hoef je alleen maar aan je toekomstige wereld te bouwen, zodat je geen verschil zult voelen tussen het leven in dit lichaam en het leven buiten je lichaam. In feite verbeelden onze egoïstische verlangens voor ons het leven in ons lichaam, maar als we ze weten te neutraliseren, zouden we voelen dat we in de geestelijke wereld zijn.

Er zijn mensen die geestelijke verschijnselen hebben gevoeld als gevolg van groot lijden, want als iemand hevige pijn lijdt, kan het lichaam dit neutraliseren en zich terugtrekken.

Anderzijds kunnen wij de spirituele wereld veel gemakkelijker bereiken door de hulp van de groep waarin we de invloed van het Hoge Licht oproepen, dan hebben we het gevoel alsof we geen lichaam hebben omdat het is opgenomen in de anderen. In plaats van onszelf te voelen, gaan we anderen voelen, dit heet: het verlaten van het lichaam.

From the Kabbalah Lesson in Russian 12/20/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: