Ons verenigen in Eén Gebed

Dr. Michael LaitmanVraag: Tijdens de workshop van gisteren was het in sommige kringen niet mogelijk om het met elkaar eens te worden. Hoe kunnen we bereiken dat we het vandaag wél eens worden tijdens de seminar? Wat doen we verkeerd?

Antwoord: Ik denk niet dat jullie fouten maken, je kunt van een kind ook niet zeggen dat het fouten maakt. Dit is een natuurlijk groeiproces, we noemen het educatie en we benoemen het niet als fouten. Ik ben van mening dat we uitstekende resultaten hebben bereikt tijdens de workshop van gisteren, afgezien van het feit dat niet alle groepen zich hebben laten horen. Misschien waren ze te verlegen om hun conclusies uit te spreken. Het is belangrijk om te begrijpen dat we, zelfs als we gisteren allemaal tot dezelfde zin waren gekomen, er toch verschillende gedachten bij zouden hebben en een eigen voorstelling bij die woorden zouden hebben.

Door ons in de groep te verenigen bereiken we uiteindelijk een staat die we het ‘gebed van de velen’ noemen. We noemen het zo, als alle gezamenlijke zinnen, die voor ieder mens verschillend zijn, zich verenigen tot één gezamenlijk, integraal verlangen. Dit moeten we bereiken.

From the Kharkov Convention “Uniting to Ascend” 8/17/12, Workshop 3

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed