Begrijp je natuur

531.02Vraag: De Schepper gaf me de gelegenheid om te beseffen hoe egoïstisch ik ben, hoezeer mijn hart nog gesloten is en ik niemand binnen wil laten, en dat het feit dat ik mezelf vroeger aardig en lief vond een illusie was.

Zulke kansen om je ware ik te zien, krijg je niet elke dag. Ligt dat aan mij of aan de Schepper?

Antwoord: Dat hangt van jou af. De Schepper zal je geen nieuwe gevoelens geven als je er niet naar streeft om met anderen op een heel innige manier verbonden te zijn, verbonden door het verlangen van het hart.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2023/11/understand-your-nature-2/

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/bnei.baruch.kabbalah.holland

From the 1st part of the Lesson of the International Kabbalistic Convention “Opening Hearts” 10/01/23, Lesson 4 “Connecting As One Man with One Heart”

Related Material:
The Rapprochement of the Hearts
Feel the Friend
There Is No Light Without Friends

Filed under: Conventions, Daily Kabbalah Lesson, Events, Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed