Vraag om de interventie van de Schepper

568.01Vraag: Ik ben ermee gestopt om een voorbeeld te zijn voor mijn Ten. Het was belangrijk voor me om de harten van mijn vrienden wakker te maken, maar mijn egoïsme heeft me heel diep naar binnen getrokken en niets helpt. Hoe kan ik uit deze situatie komen?

Antwoord: Om uit deze situatie te komen moet je iedereen het goede voorbeeld geven. Hoe je je ook voelt, je moet je gewoon openstellen en je met iedereen verbinden. Dat is alles.

Voorheen gaf de Schepper je kracht, je was een beginner. Maar nu ben je wijzer geworden, je hebt allerlei redeneringen en daarom moet je een beroep doen op de Schepper.

Je hebt verbinding met je vrienden nodig zodat je elkaar kunt helpen om een staat te bereiken waarin jullie allemaal om een interventie van de Schepper vragen.

Vraag: Wat moeten we tijdens ons gezamenlijke gebed aan de Schepper vragen en eisen?

Antwoord: Je moet maar één ding vragen: dat je boven je egoïstische hart wilt uitstijgen naar de vraag om gezamenlijke eenwording. Tenslotte is ieder van ons een klein deeltje.

Als we ons met elkaar verbinden, zullen we de kracht hebben om van de Schepper te eisen, om Hem te vragen en te overtuigen, zodat Hij ons naar een hoger spiritueel niveau zal brengen en wij niet gebroken, afgescheiden en nutteloos zullen blijven.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2023/10/demand-the-creators-intervention/

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KabbalahInfoHolland

From the Daily Kabbalah Lesson 9/29/23, “Preparation for Opening the Heart at the Congress”

Related Material:
Work on the Prayer
Turn Only to the Creator
We Demand Non-Stop

Filed under: Daily Kabbalah Lesson, Group Work, Spiritual Work, The Tens | Add Comment / Ask Question →

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: