Medicijn voor een Kabbalist

703.04Vraag: Waar vindt u extra informatie? Komt het uit de natuur? Van een bepaalde plek?

Antwoord: Ik hou erg van de natuur, vooral van de levenloze en de plantaardige natuur. Ik wandel graag in de bergen, door velden en bossen. Als ik daar wandel, voel ik me goed en fijn, dan voel ik me helemaal ontspannen.

Ik ervaar de natuur als een goddelijke harmonie. Hoewel we in onze wereld zowel de levende als de vegetatieve natuur verlammen, kunnen wij er in principe nog steeds harmonie, overeenstemming, wederzijdse aanvulling en steun in voelen. Dit veroorzaakt een overeenkomstig gevoel in een Kabbalist.

Kabbalah benadrukt de harmonie voor een mens en het feit dat hij naar dezelfde staat moet streven.
Blog in het Engels: https://laitman.com/2023/08/drug-for-a-kabbalist/

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KabbalahInfoHolland

From KabTV’s “I Got a Call. Drug of a Kabbalist” 9/3/11

Related Material:
Harmony Of Opposites In Nature
Based on Harmony with Nature
Being In Harmony With Nature

Filed under: Q&A, Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: