Wat is MAN?

239Vraag: Wat is MAN?

Antwoord: MAN is datgene waarmee een mens zich tot de Schepper wendt, maar het is niet iets dat als het ware uit de hemel komt vallen (manna). MAN wordt beschouwd als de mogelijkheid om ons tot de Schepper te wenden. Deze interpretatie is serieuzer en is waarheidsgetrouw.

En als er gezegd wordt dat er MAN uit de hemel valt, betekent dit dat een mens die de Schepper aanroept antwoord van Hem krijgt. Dit antwoord bestuurt alles in een mens en corrigeert hem zodanig, dat hij op het niveau komt waarop hij een ander contact met de Schepper gaat krijgen.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/11/what-is-man/

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KabbalahInfoHolland

From KabTV’s “Secrets of the Eternal Book” 9/20/21

Related Material:
MAN: The Prayer That Contains Everything
A Prayer Is A Force
Returning To Bestowal

Filed under: Prayer and Intention, Spiritual Work, TorahNo Comments →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: