Spiritueel een krachtige structuur

942Vraag: Als er een bepaalde mening heerst onder mensen dat iets belangrijk is, kan het mensen wel of niet beïnvloeden. Hoe kunnen wij de massa beïnvloeden om iets te laten werken?

Antwoord: Alleen door het interne netwerk van verbindingen tussen ons allemaal.

We zijn allemaal in één netwerk met elkaar verbonden. Maar iemand die zich niet met spiritueel werk bezighoudt, heeft daar weinig invloed op. Mijn invloed op dit netwerk is echter heel sterk omdat ik er deel van uitmaak.

Met behulp van intenties en de bijbehorende kwaliteiten die ik speciaal in mijzelf heb gecreëerd, beïnvloed ik het hele systeem. Het blijkt dat we op deze manier aan elkaar vastzitten. Mijn invloed op het alomvattende systeem van de mensheid is miljarden keren groter dan die van een gewoon mens.

Dit is de enige manier! Wat de media en alle andere dingen die we in onze wereld doen betreft: de mensheid heeft maar heel weinig invloed op het alomvattende systeem.

Onze belangrijkste invloed moet gericht zijn op het corrigeren van de wereld. Als wij vanuit onszelf de juiste microstructuur creëren en deze microstructuur spiritueel krachtig is binnen de alomvattende structuur van de wereld, zal dit al het andere het meest beïnvloeden.

Dit zal weliswaar door een kleine groep gebeuren – misschien maar honderd mensen – maar wat de kracht en de kwaliteit betreft, zal dit de rest van de wereld miljarden keren overtreffen. Zo is het opgezet!

We kunnen het vergelijken met het menselijke brein waarin alles wordt bestuurd door een minuscule microprocessor ter grootte van een luciferkop, al het andere zijn hulpsystemen daaromheen.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2023/04/spiritually-powerful-structure/

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KabbalahInfoHolland

Het volgende blog verschijnt zondag a.s.


From KabTV’s “I Got a Call. How to manipulate people?” 1/16/23

Filed under: Dissemination, Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed