Een machtige verzameling mensen tegen de Schepper

293In onze tijd heeft zich in de wereld een hiërarchie gevormd die uit slechts enkele tientallen families en mensen bestaat die de wereld beheersen en alles doen wat zij zelf willen. Het lijkt alsof zij eindeloze mogelijkheden hebben, zij beheersen de mensheid en houden het verkrijgen van ware informatie tegen.

Bovendien beperken ze ons bij het verkrijgen van medicijnen, normaal voedsel en goedkope energie die allang gebruikt had kunnen worden in plaats van olie, en dat doen ze vanuit hun egoïsme en hun positie.

Hieraan kunnen we niets veranderen voordat de mensheid tot een zodanig niveau van innerlijke integratie is gestegen dat zij de Hoge Kracht, het Hoge Bestuur, begint te voelen. Alleen dan zal de wereld niet langer door een handjevol mensen gecontroleerd worden. Dan zullen zij het Hoge Bestuur niet langer in de weg kunnen staan, zij zullen onze wereld niet langer kunnen beperken in haar positieve ontwikkeling.

Natuurlijk zijn deze mensen ook engelen, dit betekent dat zij worden geregeerd door de Hoge Kracht. Ze zijn als de schaduw van onze gebreken. Als wij ons met elkaar gaan verbinden, neutraliseren wij ze daarmee. Maar op dit moment, nu we niet met elkaar verbonden zijn maar in ons egoïsme, lijkt het erop dat wij hen in stand houden en dat wij hun krachtbron zijn, dat wij de voorwaarden voor hun bestaan scheppen.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2023/03/a-mighty-bunch-against-the-creator/

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KabbalahInfoHolland

From KabTV’s “I Got a Call. Kabbalists Versus Psychics” 7/14/12

Related Material:
The Masters Of The World
Freedom Between A Rock And A Hard Place
Who Am I: The Master Of Life Or A Wind-Up Toy?

Filed under: Crisis, Globalization | Add Comment / Ask Question →

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed