Drastische veranderingen

276.02Vraag: Hoe weten we of we een portie Licht krijgen of niet? Veranderen we, voelen we het?

Antwoord: We veranderen. We veranderen drastisch! We beginnen onze ogen te openen. Plotseling zie ik het hele beeld van de wereld, de verbinding tussen alles, hoe alles gebeurt en waar ik zowel binnen als buiten mezelf ben. Dit is een verbazingwekkende onthulling die daarvoor volkomen buiten mij om ging. Je kunt je het van tevoren onmogelijk voorstellen. Zo begin ik mij erop af te stemmen.

Vraag: Hebt u het over de overgang naar het volgende niveau van waarneming?

Antwoord: Ja, natuurlijk.

En vóór dat moment moet ik de behoefte voelen om dit begrip, dit inzicht en deze onthulling te ontvangen van het niveau dat hoger is dan waar ik ben. Zonder dat kan ik niets doen. Maar ik moet er wel een verlangen naar voelen.

Zo´n voorbereiding geeft ons een behoefte aan hulp. Wij ontvangen alles van Boven, ook nu. Zelfs in ons egoïsme ontvangen we alles van Boven, alleen is dat onbewust, zonder het te weten en te voelen. Alles gaat allemaal door ons heen. We hebben niets van onszelf. Waar komt het vandaan? Ben ik een generator van iets?

Vraag: Leveren we constant inspanningen door congressen en allerlei gezamenlijke acties om deze laatste behoefte in ons te ontwikkelen?

Antwoord: Natuurlijk.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2023/02/drastic-changes/

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KabbalahInfoHolland

From KabTV’s “I Got a Call. The Reason for Failures in the Group” 1/28/12

Related Material:

Demand and Receive!

Born Again On Every New Degree

Two Levels Of Perception

Filed under: Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: