Realiseer jezelf ten volle

580.01Vraag: Wij verklaren vaak het verschijnen van iemand in een Kabbalistische omgeving en daarna zijn vertrek, vanuit bepaalde gebeurtenissen, bijvoorbeeld zijn vermoeidheid. Maar had hij dan mogelijkheden toen hij kwam om zo zijn doel te vervullen, en dan weer weg te gaan om zich juist op deze manier te realiseren?

Antwoord: Nee. Het betekent dat iemand niet overweg kan met wat er aan hem gegeven is. Aan hem werd de mogelijkheid gegeven om voorwaarts te gaan, maar hij kon er niet mee overweg.

Vraag: Betekent het dat als hij dit systeem binnengaat, hij zichzelf volledig moet realiseren?

Antwoord: Ja. Als deze mogelijkheid aan hem is gegeven, kan hij zichzelf volledig realiseren. Dit is de manier om het te accepteren. En verder weten we niet welke speciale voorwaarden er met betrekking tot hem kunnen zijn.

Alleen als het systeem van verbinding tussen ons wordt onthuld, worden er misschien bepaalde omstandigheden onthuld waarom hij niet verder kon gaan. Ik zou er helemaal niet naar gissen. Dit is niet aan ons.

We moeten vooruit. We hebben een open systeem van verbindingen voor ons. Je kunt de wereld van oneindigheid bereiken, dat betekent volledige verbondenheid met iedereen, tot aan de volledige onthulling van de Schepper – de eigenschap van geven en liefde tussen allen.

Blog in het Engels:https://laitman.com/2022/11/realize-yourself-fully/

 Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KabbalahInfoHolland

From KabTV’s “I Got a Call. Everyone Has Their Own Purpose” 11/15/13

Related Material:

The Purpose Of Society – 2

The Purpose Of Creating A Group

The Goal Of The Group

Filed under: Q&A, Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed