Een Vrouw van de 21e Eeuw, deel 3

547.06Spirituele Oorlog voor de Wereld

Alleen vrouwen kunnen, zodra zij zich met elkaar verbinden, de situatie in de wereld veranderen en de orde erin herstellen. Maar helaas zijn vrouwen daarin niet actief. Elk land heeft wetten waardoor vrouwen hun toegang tot leiderschap kunnen opeisen om het leven in hun land goed te organiseren.

Gewoonlijk vechten vrouwen voor hun eigen rechten, voor gelijkheid, en wordt dat opgevat als een familie gevecht in de keuken. Maar ik heb het over een spiritueel gevecht. Een vrouw moet inzien dat dit nu het belangrijkste is en dat zij de hele wereld ervan bewust moet maken, zoals een moeder haar kinderen laat studeren, ze leert opruimen, ze naar school laat gaan, zich wassen, etc. De rol van de vrouw moet gezien worden als: de moeder van de mensheid.

De hele wereld wacht op de vrouw die haar taak op de juiste manier gaat vervullen en iedereen noodzaakt om het spirituele doel van de wereld te realiseren en te bereiken. Als wij ons in de juiste vorm met elkaar verbinden, laten wij het Hoge Licht, de Hoge Natuurkracht, toe om ons innerlijk te bereiken en ons te gaan beïnvloeden. Dit is de rol van de vrouw, de rol van de moeder.

Het blijkt dat de strijd niet moet gaan over de rechten van de vrouw, maar om haar bekwaamheid om de samenleving te beïnvloeden. Het ontbreekt vrouwen aan kennis, verbinding en organisatie. Als zij vooruit willen, moeten zij nog veel leren en zich daarvoor op de juiste manier met elkaar verbinden, hun opdracht leren kennen en met gepaste wijsheid en gevoel hun voorbestemming realiseren. Er is geen andere oplossing, het gaat net zoals bij een kind dat niet wil leren.

Het is niet gemakkelijk voor een vrouw om dit te doen, want door de geschiedenis heen is zij gewend om in de schaduw te blijven. Alleen de juiste educatie helpt. We moeten beginnen met kleine taken en van daaruit zal zich een serieuze organisatie ontwikkelen.

Een vrouw moet het programma en het doel van de schepping leren kennen, de fasen waar we doorheen gaan en de manier waarop wij ze kunnen bereiken. Vrouwen die nu gaan studeren, bereiden zich voor om leiders van de maatschappij en de mensheid te worden.

Jullie moeten je ervan bewust zijn dat jullie een speciale opdracht vervullen en dat jullie elke dag vasthoudender moeten zijn en bereid moeten zijn om alles te doen om de mensheid te redden van de moeilijke beproevingen die ons te wachten staan als we deze speciale fase niet op de juiste manier verwerkelijken.

Ik weet zeker dat jullie dit kunnen en ik sta klaar om jullie op alle mogelijke manieren te helpen. Ik wens jullie succes!

Blog in het Engels: https://laitman.com/2022/11/a-woman-of-the-21st-century-part-3/

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KabbalahInfoHolland

From KabTV’s “Women in the New World” 7/5/20, Part 1

Related Material:

A Woman of the 21st Century, Part 2

A Woman of the 21st Century, Part 1

The Last Generation—The Time Of Women

Filed under: Crisis, Globalization, Man and Woman, Women’s Spirituality | Add Comment / Ask Question →

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed