De tijd zal komen …

281.02Vraag: In onze wereld maken we sommige producten zoals telefoons of huishoudelijke apparaten die door iedereen gebruikt worden. Waarom hebben wij niet dezelfde houding naar Kabbalah, als de “productie” van een soort kracht die wij gebruiken? Zal die tendens er komen ten opzichte van Kabbalah?

Antwoord: Die tendens zal er ongetwijfeld komen, maar alleen als iedereen begrijpt dat Kabbalah over aardse, normale dingen gaat en niet over mystiek. Het heeft mij ook veel tijd gekost voordat ik alles kon toepassen op eenvoudige, aardse dingen.

Maar mensen willen altijd naar een ander gebied gaan en daar “rondzwemmen” omdat het erg moeilijk is om Kabbalistische principes op aarde toe te passen, want je moet aan jezelf werken. Het is gemakkelijker om ergens “naartoe te vliegen”, naar een gebied van waarzeggerij, voorspellingen, enzovoort.

Er zal een tijd komen waarin Kabbalah haar taal opnieuw zal samenstellen. Dit zal integraal onderwijs worden. Dan zullen wij dit systeem aan de wereld aanbieden en de wereld zal het accepteren en beter en veiliger worden. Anders komt de wereld niet uit de crisis. Daarom moeten we hieraan werken.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2022/09/the-time-will-come/

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KabbalahInfoHolland 

From KabTV’s “I Got a Call. Conduits of Spiritual Information” 5/18/13

Related Material:

What Is Kabbalah Based On

“What Is The Main Ideology Of Kabbalah?” (Quora)

Education in Future Society

Filed under: Children, Dissemination, Education | Add Comment / Ask Question →

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed