Bidden voor de mannen

627.2Vraag: Wij hebben ons altijd afhankelijk gevoeld van de mannengroep en nu ontdekken wij met grote schroom dat de mannengroep op de een of andere manier ook van ons afhankelijk is. Wij willen de plek vinden waar wij ons moeten inspannen, iets vinden wat alleen van ons afhangt.

Hoe kunnen we tot zo’n gebed komen? Hoe kunnen we tot het punt komen dat alleen van de vrouwen afhangt? Wij willen graag een helpende hand bieden aan de mannen die ons nu nodig hebben, dat voelen wij. 

Antwoord: Het is niet nodig om de mannen een helpende hand te bieden. Jullie moeten alleen voor hen bidden. Vrouwen – zoals ik al zei – weten hoe ze dat moeten doen. Bid voor hen, dan zullen jullie succes hebben.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2022/08/pray-for-men/

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KabbalahInfoHolland

From the “Arava” Convention in Europe—Lithuania 2022, Lesson 1, 7/22/22

Related Material:

A Letter To The Beloved In The Front

One Global Woman And One Global Man

The Power Of Women And Men: A Condition For Spiritual Ascent

Filed under: Conventions, Events, Prayer and Intention, Spiritual Work, Women’s Spirituality | Add Comment / Ask Question →

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed