Mensen zijn elektrolyten

707Vraag: Wetenschappers beweren dat het elektromagnetische veld van de aarde het enige veld is dat geheugen heeft. In hoeverre beïnvloeden wij mensen dit veld? En waarom is de invloed van het elektromagnetische veld van de aarde op alle levende wezens zo enorm groot?

Antwoord: Weet je wat we zijn? We zijn een kleine container waarin zich elektrolyten bevinden, d.w.z. een polaire vloeistof die verandert onder de invloed van een magnetisch, elektrisch, of wat voor veld dan ook. Als een mens in een magnetisch veld wordt geplaatst, gaan zijn innerlijke dipolen in overeenstemming met dit veld bewegen.

Alle nieuwste medische apparatuur voor tomografie enz. is gebaseerd op de bestudering van onze inwendige organen door middel van een magnetisch veld. Op deze manier kunnen we werkelijk een grote stap voorwaarts maken in de diagnostiek.

Een mens is te vergelijken met een plastic zak waarin een chemische oplossing zit en verder niets. Daarom hebben elektrische en magnetische velden een ongelooflijk sterke invloed op ons. We veranderen meteen. Als je mij naast een sterke magneet zet, kan je mijn geheugen wissen zoals bij een computer.

Je kunt mijn polen veranderen in plus of min, dan zullen al mijn reacties een andere kant opgaan.

Je kunt overal invloed op uitoefenen. Mijn hart en mijn hersenen werken op elektrische impulsen. Zelfs het hart zelf, de materie ervan, het zogenaamde “vlees”, heeft zo’n eigenschap, zodat het uit zichzelf elektrische impulsen genereert en zichzelf opnieuw kan opstarten.

Dit betekent dat wij in feite elektrolyten zijn, waarin allerlei elektrochemische reacties plaatsvinden. Hoe we vrij kunnen worden van het effect van elektromagnetische velden? Ze zijn het belangrijkste voor ons.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2022/06/humans-are-electrolytes/

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KabbalahInfoHolland%5C

From KabTV’s “Close-Up. Pole Inversion” 5/15/11

Related Material:

Who Causes the Imbalance in Nature?

Dialog With Nature

Natural Disasters—The Force Of Development

Filed under: Health, Perception | Add Comment / Ask Question →

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed