Hoe bidden we via de groep?

528.03Vraag: Hoe kunnen we via de groep bidden?

Antwoord: Een gebed is een verzoek. Je kunt elk woord gebruiken, elke gedachte. Het komt van binnenuit. Hoe kan ik uitleggen hoe je kunt bidden? Je voelt het in je hart.

Je hoeft geen woorden te zeggen of er bepaalde handelingen voor te verrichten Je moet jezelf in een staat brengen waarin je de meest juiste verlangens hebt op dat moment in de loop van je ontwikkeling. Als ze juist zijn, zullen ze een maximale hoeveelheid hervormend Licht over je uitnodigen en zal je hierdoor verder geleid worden.

Elk moment waarop je je verlangen naar correctie ontdekt, daalt de correctie op je neer. Het moment daarna ontdek je weer een verlangen naar correctie, en de correctie komt.

Dit verlangen moet niet kunstmatig zijn, want je schept zo’n sterke innerlijke spanning, zo’n verlangen naar eenheid, naar gelijkvormigheid met het Licht, dat het je verlangen gaat beïnvloeden en het gecorrigeerd wordt.

De hele keten van menselijke ontwikkeling bestaat uit de afwisseling van je streven naar correctie en het antwoord van het Licht.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2022/06/how-to-pray-through-a-group/

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KabbalahInfoHolland%5C

From KabTV’s “I Got a Call. How to Pray?”

Related Material:

How To Address The Creator?

Turn To The Creator

Tuning In To The Creator

Filed under: Prayer and Intention | Add Comment / Ask Question →

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed