Vrouwen kunnen de wereld veranderen (Linkedin)

Mijn nieuwe artikel op Linkedin: Vrouwen kunnen de wereld veranderen

Geliefde vrouwen,

De viering van de Internationale Vrouwendag is niet voldoende om de dankbaarheid uit te drukken die de vrouwen van deze wereld toekomt voor hun geweldige bijdrage, het hele jaar door. Dit is een gelegenheid om licht te werpen op jullie unieke kracht.

De wereld bevindt zich midden in een hevige oorlog die op zich de situatie van de hele wereld laat zien, de wereld verkeert in een slechte staat, een heel slechte staat. Sterke krachten van afscheiding vernietigen elk gebied van de menselijke verhoudingen. Als de wereld zich had ontwikkeld volgens de wil van vrouwen, zou zij er heel anders uitzien, dat wordt ons steeds duidelijker.

Er staat niet voor niets geschreven: “Dankzij de rechtvaardige vrouwen, zijn wij uit Egypte getrokken.” Het woord “Egypte” betekent het egoïsme waarin de wereld zich bevindt, dat alle conflicten en oorlogen veroorzaakt. Daarom hoop ik van harte dat jullie alle mensen op de wereld zullen helpen om hun egoïstische aard te overwinnen, zodat wij met elkaar de correctie van de wereld kunnen bespoedigen.

Geliefde vrouwen, zonder jullie kunnen we niets bereiken. Jullie hebben het geweldige vermogen om de vredeskrachten in onze wereld wakker te maken, om de katalysator te zijn voor de verzoening tussen alle tegengestelde kampen en om iedereen een warme omhelzing te geven. Als jullie ervoor zorgen dat jullie harten de wereld regeren, zullen jullie leven geven aan iedereen in de wereld. Jullie zijn de bron van het leven!

De Hoge Kracht hoort jullie gebeden meer en luistert vooral naar het hart van vrouwen. Daarom hopen we allemaal dat jullie zullen bidden voor de samensmelting van de harten, totdat wij als één menselijk wezen met één hart verbonden zullen zijn en naar een spirituele hoogte zullen stijgen van waaruit er een verandering ten goede zal plaatsvinden, voor de gehele mensheid.

Samen kunnen jullie de wereld ten goede veranderen!

Artikel in het Engels: https://laitman.com/2022/03/women-can-change-the-world-linkedin/

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KabbalahInfoHolland

Filed under: New Publications, Women | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed