Hulp vragen is het belangrijkste werk

Hulp vragen aan de Schepper, dat is ons werk. Wij denken dat om hulp vragen betekent dat we niet werken. Spiritueel werk moet echter bij elke stap aangevuld worden door mijn gebed: door mij met de Schepper te verbinden, mij via de groep tot Hem te wenden en van Hem te ontvangen. Ik vernieuw mijn verbinding met Hem continu.

Daarom is ons hele werk gebaseerd op gebed, op vragen, dankbaarheid, altijd één richting op. Ik moet mijn contact met de Schepper constant updaten omdat dit het belangrijkste is. Daarom heeft Hij dit alles voor mij voorbereid, zodat ik mijn verbinding met Hem kan bouwen.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/12/asking-for-help-is-the-main-job/

https://www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

From the 1st part of the Daily Kabbalah Lesson 12/9/21, Writings of Baal HaSulam, Shamati #121 “She Is Like Merchant-Ships”

Related Material:

The Only Weapon Is Prayer

We Can Only Ask

Pray And Seek A Connection With The Creator

Filed under: Daily Kabbalah Lesson, Prayer and Intention, Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed