Een nieuwjaarswens voor de mensheid

De wereld ontwikkelt zich door lijden, door het krijgen van steeds meer klappen. En om uit deze warboel te komen, moeten we begrijpen waardoor we klappen krijgen en hoe we ons leven op een nieuwe manier kunnen inrichten zodat de klappen ons ten goede zullen komen en ons dichter bij elkaar en bij de alomvattende natuur kunnen brengen, dat wil zeggen bij de Hoge Kracht.

Dan zullen we voelen dat we in een wonderbaarlijke wereld leven! Er is nergens gebrek aan in onze wereld, behalve aan een vriendelijke, evenwichtige verbinding tussen alle krachten van de natuur. Als we ons met elkaar zouden verbinden door middel van krachten van vriendelijkheid in plaats van confrontatie, zouden we voelen dat we in de Hoge Wereld zijn, in het paradijs in plaats van in deze wereld.

We moeten het er dan wel allemaal over eens worden dat we de goede krachten die in ons verborgen zijn, wakker willen maken om goede relaties op te bouwen. Iedereen bezit iets van die krachten. Als we allemaal samen willen ontwaken in de richting van vriendelijkheid, is dat mogelijk.

Dit is nu precies wat we moeten doen in de aanloop naar 2022. We hebben al van alles geprobeerd en gemerkt dat niets werkt behalve één ding: laten we proberen goede verbindingen met elkaar in stand te houden. Elkaar in gedachten helpen, zodat het iedereen zal lukken om tot wederzijdse betrokkenheid, steun, eenheid en liefde te komen.

We zullen niet toestaan dat er ook maar iemand ontploft, schreeuwt of zijn woede naar anderen overbrengt. Dan kunnen we er echt iets goeds van maken en zal 2022 een keerpunt worden in de relaties in ons gezin, tussen staten en tussen alle mensen. We zullen zien hoe we de hele natuur hiermee in evenwicht brengen. Alle natuurkrachten die zogenaamd met elkaar in conflict zijn, zullen plotseling tot rust komen en de hele natuur zal in evenwicht komen.

Ik wens mijn studenten over de hele wereld toe dat zij in het nieuwe jaar nog meer Wijsheid van Kabbalah in zich zullen opnemen en nog bredere kringen van steun om zich heen zullen verzamelen, zodat wij samen de wereld ten goede zullen veranderen.

Mijn wens voor de hele mensheid voor het nieuwe jaar: Laten we tot liefde komen, verbinding en elkaar omhelzen, iedereen op de hele wereld, zonder enig onderscheid. Dit zal alle problemen oplossen.

Een Gelukkig Nieuwjaar!

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/12/a-wish-to-humanity-tor-the-new-year/

https://www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

From KabTV’s “World” 12/21/21

Related Material:

I Want A Bright Future

What Determines The Future Of A Person?

The Future Already Exists

Filed under: Crisis, Globalization, Holidays | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed