Wat zegt Kabbalah over Jezus? (Quora)

Michael Laitman op Quora: Wat zegt Kabbalah over Jezus?

Hij is afwezig in Kabbalah.

Kabbalah bestaat uit de bestudering van krachten die waargenomen en onderzocht worden door middel van een extra zintuig dat wij ontwikkelen en ontdekken door de studie. Dit extra zintuig is ons verlangen om te genieten dat een correctie ondergaat van egoïsme (ten koste van anderen en de natuur genieten) naar altruïsme (ten gunste van anderen en de natuur genieten).

Omdat het een wetenschap is die op het niveau van onze verlangens en intenties werkzaam is, zegt Kabbalah niets over verschillende handelingen en rituelen in onze wereld. Kabbalah gaat over de correctie van ons egoïstische verlangen, door de altruïstische krachten die in de natuur hun verblijfplaats hebben, aan te trekken, te onthullen en ermee te werken.

Artikel in het Engels: https://laitman.com/2021/11/what-does-kabbalah-say-about-jesus-quora/

https://www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

Written/edited by students of Kabbalist Dr. Michael Laitman.

Filed under: Q&A, Quora | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: