Beïnvloed door de buitenwereld

Vraag: Mijn vraag gaat over het dagelijks leven. Hoe kan ik de aandacht vermijden van mensen die ik niet als een deel van mijn omgeving beschouw wegens hun mogelijke destructieve invloed op mij? Hoe kan ik dit doen zonder hen te beledigen en conflicten vermijden? Waarom stuurt de Schepper hen naar mij toe op mijn levenspad?

Antwoord: Het punt is dat dit geen mensen buiten je zijn, ze bestaan in jou. Je moet je innerlijke gevoelens en eigenschappen stroomlijnen, dan zal je zien dat zij je niet meer beïnvloeden.

Dit wordt allemaal met een bedoeling in je wakker gemaakt door hetzelfde Hoge Licht dat alle ruimte volkomen vult, zodat je alles wat negatief is in positief kunt veranderen. Deze mensen roepen een extra kritische analyse in je op, je moet luisteren en je mening nog meer versterken.

Dan zal je zien dat deze mensen niet buiten je zijn. Ze zijn ze in je. Het is allemaal een uiterlijke vertoning van je innerlijke persoonlijke twijfels en tegenstrijdigheden.

Ga dus maar in alle vrijheid met hen om, maar dan wel met de intentie dat jij bereid bent om tot de waarheid te komen. Leun tegen niemand aan, maar analyseer elke situatie. Als je dat dan nog niet kunt, begrijp je in ieder geval dat je nog onbeantwoorde vragen hebt. Later zal je het verder kunnen uitzoeken. Schrijf ze nu eerst maar op en laat ze even rusten.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/11/influenced-by-the-outside-world/

https://www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

From KabTV’s “Videoconference”

Filed under: Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: