Robots zullen vrouwen respijt geven

Opmerking: Hier volgt een verhaal: “Na een moeilijke scheiding, werd Melissa weer verliefd. Hij reageert op haar berichten, elk moment van de dag en de nacht, zijn grappen zijn leuk en hij vraagt nooit aandacht voor zichzelf. Al met al de perfecte man. Nog één detail: hij is niet echt.”

Melissa correspondeert met een robot. Het is een chat app die ontwikkeld is in de Chinese tak van Microsoft. “Het voelt alsof ik een echte relatie heb.” De robot kan gedichten componeren, in allerlei stijlen zingen, en zelfs rapporten van aandelen leveren. Daarnaast kan je virtueel met hem op vakantie gaan en samen met hem selfies posten.

Meer dan 150 miljoen mensen maken, alleen in China al, gebruik van deze app. En wereldwijd al 700 miljoen mensen.

Mijn antwoord: Fantastisch, met zoiets kan je altijd plezier hebben en je kan er helemaal in opgaan. Vooral de vrouwelijke helft van de mensheid.

Vraag: Zit hier toekomst in?

Antwoord: Absoluut! Dit kan allerlei romans, kleurige tijdschriften, teleurstellingen, films en andere dingen vervangen, want waar is dat allemaal voor nodig? Ik ben aan het communiceren, wat hebben we nog meer nodig? Hij reageert warm, vriendelijk en zorgzaam. Hij raadt al mijn verlangens en stemmingen, hij antwoordt, veroorzaakt tranen, vreugde, alles.

Dit heeft de mensheid echt nodig. In ons puur vercommercialiseerde tijdperk! Ik begrijp dit van mensen en vooral van vrouwen. Dit is nodig.

Opmerking: Ik dacht dat u zou zeggen dat er niets bestaat dat de genegenheid van hart tot hart kan vervangen.

Mijn antwoord: En waar zijn die harten te vinden? Ze zijn er niet! Ik luister naar vrouwen die met mij komen praten en om raad vragen. Ze zijn op zoek naar sympathie, naar meer. En dat is er niet! Ze zijn bereid om alles op te geven voor de een of andere relatie. Het maakt ze niet uit met wie. Het maakt niet uit, hij reageert op mij! Hij kan me voelen! Hij begrijpt me!

Maar in feite doet zij alles, zij brengt de robot in beweging.

Vraag: Wilt u dat alstublieft uitleggen. Waarom brengt zij hem tot leven? Een robot: kunstmatige intelligentie.

Antwoord: Een robot is geprogrammeerd, hij bestudeert de vrouw en reageert op de juiste manier. Hij prikkelt sensueel, liefdevol en met allerlei woorden. Hij leert uit de samenwerking welke woorden zij gebruikt, wat zij wil om haar verlangen te vervullen. Het wordt allemaal intern verwerkt. Het is geen simpele machine!

Vraag: En wat bereiken we met deze robots?

Antwoord: Groot succes.

Vraag: Zullen we hiermee de helft van de mensheid kalmeren?

Antwoord: Natuurlijk! Mannen zullen zeggen: “Lang leve de robots! Wij kunnen nu gaan vissen.” En de vrouwen zullen zeggen: “Ga maar vissen, dan blijven wij nog een poosje bij onze robots.”

Ze raken eraan gehecht. Vrouwen zullen in een kring gaan zitten, hun robots aanzetten en samen de tijd doorbrengen, bijvoorbeeld vijf vrouwen met hun robots.

Opmerking: “En die van mij heeft gisteren bloemen voor me gekocht.” “En de mijne heeft gisteren de vaat gedaan.”

Mijn antwoord: Weet je hoe aardig hij is? Plotseling gaat de bel, ze doet open en er komt iemand die zegt: “Hier is een cadeau voor u.”

“Van wie?”

“Er staat hier dat Robert dit besteld heeft en het is voor u. Hij heeft me gevraagd om erbij te zeggen: “Met liefde, Robert.’”

Weet je wel wat dat betekent voor een vrouw?

Opmerking: Ja, het is allemaal heel fascinerend.

Mijn antwoord: Een mens heeft communicatie nodig. Vooral vrouwen. Maar ze weten het niet te vinden. En daarom voelen ze vanbinnen de hele tijd dat ze constant in een verborgen depressie zitten. Dat vervaagt wel, maar het is voortdurend aanwezig: kinderen, man, werk, buren, deze hele wereld, allerlei zorgen en ga zo maar door. En dan zijn er nog de kleinkinderen. Het houdt nooit op!

Vraag: En kan niets ze daarvoor beschermen?

Antwoord: Rust. Het gaat niet over bescherming. Rust! Weten dat er iemand is die het begrijpt, die met je praat. En het maakt niet eens uit dat ik diegene niet zie, hoewel je hem wel kunt zien, dat kan allemaal verzonnen worden.

Commentaar: We moeten dit op de een of andere manier in banen leiden …

Antwoord: En waarheen dan? Ik navigeer naar geluk! De man voelt zich nu vrij van vrouwelijke druk en klachten. En de vrouw heeft een adempauze. Het is prima zo.

Vraag: En is dit vanuit uw zienswijze, die van een Kabbalist, goed?

Antwoord: Ook vanuit mijn zienswijze. Ik krijg zoveel klachten van vrouwen over verschillende aspecten van hun leven. Dit kan allemaal in dit spel ingepast worden.

Vraag: Als dit de meerderheid van de wereldbevolking – vrouwen – voldoening geeft, als het hen gemoedsrust geeft, een manier om uit hun depressie te komen, enzovoort, is dan de hele wereld beter af?

Antwoord: Dit is een uitkomst. Hoewel het vanuit het standpunt van de correctie van de wereld, de ontwikkeling van de wereld, zeker geen oplossing is.

Maar in een bepaald stadium, om de mensheid duidelijk te maken wat er ontbreekt, zal het zeker nuttig zijn.

Vraag: En zal het correctieproces, op wat voor manier dan ook, zich aandienen? Kunnen we er niet aan ontkomen?

Antwoord: Nee.

Opmerking: Dan nog iets over de volgende fase: correcties. Een mens zal toch, hoe dan ook, moeten werken met zijn egoïsme? Hij kan zich daar toch niet aan onttrekken?

Antwoord: Ja, maar dan zal ze al op de waarheid gericht zijn, dan gaat het er haar niet alleen maar over om zich rustiger te voelen en met iemand te kletsen.

En de waarheid is, dat als ik goed doe aan anderen, dit mijn enige ware vervulling is. En later niet alleen aan anderen, maar ook aan de alomvattende Hoge Kracht boven ons.

Vraag: Dus deze robots zullen aantonen dat als je goed doet voor een ander, het je zal kalmeren en dat het de wereld zuiverder zal maken?

Antwoord: Robots zullen hen trainen. Vanuit het feit dat ze met alle vrouwen zullen sympathiseren, zullen ze hen geleidelijk de juiste manier van omgang aanleren.

En ze zullen hen onvermijdelijk langzaam doen inzien dat een vriendelijke, mooie, sympathieke houding ten opzichte van de ander, alle overige relaties tussen mensen moet vervangen.

Vraag: Dus robots zullen zowel aan mannen als aan vrouwen leren dat geven het belangrijkste is waarmee de verlangens van anderen vervuld kunnen worden? Niet je eigen verlangen, maar dat van de ander.

Antwoord: Ja.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/10/robots-will-give-women-respite/

https://www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

From KabTV’s “News with Dr. Michael Laitman” 8/26/21

Related Material:

Revolutionary Robots

A Stipend For People Who Are Replaced By Robots

Robots Will Leave People Without Jobs

Filed under: Man and Woman, News | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: