Ik geef geen advies aan de Schepper

Ik geef geen advies aan de Schepper, maar ik buig voor Hem en ik ben gereed om alles wat Hij van mij vraagt naar vermogen te doen. Immers, als ik het niet eens ben met wat er gebeurt, blijkt daaruit dat ik de Schepper vertel hoe Hij met mij moet omgaan.

Allereerst moet ik aanvaarden dat ik mij in de macht van de hoge Kracht bevind en dat ik daar dichterbij wil komen, ik vraag niet of de Schepper verandert en dichterbij mij komt. Ik vraag alleen aan de Schepper of Hij aan mij wil werken en mij dichterbij Hem wil brengen.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/10/i-do-not-give-advice-to-the-creator/

https://www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

Het volgende blog verschijnt zondag a.s.

From the International Kabbalah Convention 9/25/21, “Entering Impregnation – Revealing a New World”, Lesson 1

Filed under: Conventions, Events, Prayer and Intention, Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed