Contact bereiken met de Schepper

Vraag: Moet ik het belang van negatieve gebeurtenissen die ik meemaak verkleinen en het belang van de Schepper vergroten of moet ik het belang van mijn “ik”, van mezelf, verkleinen, zodat ik de gebeurtenissen die ik meemaak niet eens meer als negatief of positief ga indelen?

Antwoord: Je moet je niet bezighouden met het vernietigen van jezelf, helemaal niet. Integendeel, je moet denken dat je sterk bent en groot, zodat je de wereld positief kunt beïnvloeden en je je invloed op de wereld niet afzwakt.

Vraag: Stel dat ik bij de politie of de belastingdienst moet komen, moet ik dan onmiddellijk de Schepper daarachter zien, d.w.z. Zijn belangrijkheid op dat moment vergroten en dan automatisch de belangrijkheid van de politie of de belastingdienst kleiner maken?

Antwoord: Dat moet je niet opzettelijk doen. Je moet je tot alles op dezelfde manier verhouden, wat maakt het dan uit of je met je kind aan het spelen bent of dat je door de politie wordt verhoord? Je hebt contact met de Schepper.

Als je probeert om contact te maken met de Schepper, kan je dit resultaat verwachten. Probeer het maar.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/10/reaching-contact-with-the-creator/

https://www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

From KabTV’s “Fundamentals of Kabbalah” 7/21/21

Related Material:

Condition For Contact With The Creator

The Magic Wand—Contact With The Creator

We Are Already In Contact With The Creator

Filed under: Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed