Hoe zorgen we ervoor dat we het midden van de groep niet kwijtraken?

Vraag: Iemand die sterk naar spiritualiteit verlangt, denkt vaak dat hij op eigen kracht vooruit komt, maar de waarheid is dat hij die kracht niet heeft. Enerzijds blijkt dat hij uitgeput raakt. Anderzijds is er een groep die verantwoordelijk is voor de opdracht van de belangrijkheid van het doel. Wat moet een mens doen om het midden van het verlangen van de groep niet te verliezen?

Antwoord: Je moet over elkaar waken, elkaar volgen en elkaar vasthouden, zodat niemand van het juiste pad afwijkt. Dit is de enige manier waarop jullie in één boot kunnen blijven zonder om te slaan, en dan zullen jullie in staat zijn om voorwaarts te gaan naar het doel.

Wat betekent dat, voorwaarts gaan naar het doel? Dat is een beweging naar een nog grotere eenheid in de groep. De nabijheid tot elkaar zal een dichtheid bereiken die de onthulling van de Schepper, die in de groep aanwezig is, wakker zal maken en met kracht uitnodigen!

Dus, ga steeds naar binnen, dichter naar elkaar toe, dan zal je merken dat dit je redding is en dat je nooit de verkeerde kant opgaat.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/07/how-to-not-to-lose-the-center-of-the-group/

http://www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

From KabTV’s “Fundamentals of Kabbalah” 4/14/19

Filed under: Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed