Eindconclusie van het congres

Ik denk dat het afgelopen congres heel succesvol was, veel meer dan alle voorgaande congressen. Laten we stap voor stap verder gaan, van congres naar congres, en onze verbinding steeds meer versterken, zodat de Schepper zich daarin zal onthullen.

De lessen van het congres waren gewijd aan de meest elementaire onderwerpen die dienen als richtinggevende mijlpalen voor onze vooruitgang. Bovendien raakten wij eraan gewend om samen te zijn, samen te leren en elkaar te leren kennen, de spirituele begrippen werden ons steeds vertrouwder. We mogen trots zijn op ons succes want we bestuderen al onderwerpen die niet voor de doorsnee mens duidelijk zijn.

Onze groep heeft het afgelopen jaar veel vooruitgang geboekt, ik ben daar heel blij mee en trots op mijn studenten. Ik vraag jullie nu om je niet in allerlei richtingen te verspreiden, maar vast te houden aan de juiste richting en de onderwerpen die in de lessen besproken zijn steeds dieper te onderzoeken.

Ik ben alle deelnemers aan het congres heel dankbaar. Jullie zijn niet alleen mijn studenten, jullie zijn mijn vrienden op het spirituele pad, delen van mijn hart. Dankzij jullie heb ik de mogelijkheid om de wetenschap van Kabbalah aan de hele wereld uit te leggen, om dit aan ieder mens over te brengen en samen met jullie de Schepper te verblijden. Ik buig diep voor jullie en dank jullie!

Ik wens jullie allen gezondheid, geluk, succes in jullie werk en in jullie gezin, en vooral succes in onze verbinding met elkaar en de Schepper. Dank jullie wel!

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/06/for-the-conclusion-of-the-convention/

http://www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

From the World Kabbalah Convention “From Ten To One” 6/6/21, “Connecting Into a Single Ten,” Lesson 6

Filed under: Conventions, Daily Kabbalah Lesson, Events, Spiritual Teacher, Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: