Wat ons zal helpen om het kwaad te verslaan

Vraag: Galina schrijft ons: “In elke video zegt u dat we met de natuur moeten versmelten. Ik vind dat eentonig klinken en deprimerend. Iedereen begrijpt dat je je bevriend moet voelen met de natuur en de natuur moet beschermen. Het lijkt wel een cursus biologie of zoölogie. Zijn er nog andere manieren of methoden om het kwaad te verslaan?

Antwoord: Beste Galina! Ik bedoel niet de natuur met vogels, gras, enz.

Ik bedoel de innerlijke natuur van de mens. Die natuur moeten we ontdekken, onthullen wat dat is, hoe kwaadaardig en smerig die natuur is! Die moeten we schoonwassen, zuiveren van alle egoïstische verhoudingen tussen ons, en op een andere manier gaan gebruiken. Wat ik bedoel is dat we ons moeten verbinden met de juiste natuur.

Samensmelten met de natuur betekent dat we gevoelens van liefde, denken aan elkaar en steun in onze verbindingen ontdekken. Op deze manier gaan we ons verbinden met het fundament van de natuur, met de innerlijke Kracht die daarin aanwezig is, die wij de Schepper noemen. 

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/05/what-will-help-us-defeat-evil/

http://www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

From KabTV’s “News with Dr. Michael Laitman” 4/8/21

Filed under: Crisis, Globalization, News | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed