Leren over mijn kwaliteiten

Vraag: Ieder van ons heeft een unieke combinatie eigenschappen. Hoe kan ik weten welke dat zijn? Hoe kan ik mijn doel ontdekken in de spirituele en in de fysieke wereld?

Antwoord: In de fysieke wereld is alles van specifieke omstandigheden afhankelijk. In de spirituele wereld gaan we, tijdens onze ontwikkeling en onze groei, onszelf voelen, leren over onszelf en definiëren wie we zijn.

Zo ontdekken we wie we zijn tot aan de oorsprong van onze ziel, welke combinatie spirituele eigenschappen in de kern aanwezig zijn. En dit geldt voor ons allemaal. In de mate waarin je je ziel ontwikkelt, ga je je ziel voelen en begrijpen wat zij is.

Met andere woorden, in de mate waarin je in staat bent om je af te stemmen op de Schepper, ga je voelen wat jouw oorsprong is en eveneens wat je bestemming is, alles wat je meemaakt op je pad en in de toekomst zult meemaken. Dit alles gebeurt wanneer je Kabbalah in de praktijk gaat toepassen.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/04/learning-about-my-qualities/

http://www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

Het volgende blog verschijnt zondag a.s.

From KabTV’s “Integral Course” 3/19/21

Filed under: Meaning Of Life, Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed