Vrouwen kunnen de wereld herstellen (Thrive Global)

Thrive Global heeft mijn nieuwe artikel gepubliceerd: “Vrouwen kunnen de wereld herstellen

Als vrouwen hun verlangen uitdrukken naar de eenheid van de mensheid boven alle verdeeldheid uit en zij zich met dit verlangen verenigen als een sterke kracht, zullen zij de mannen aansporen in de richting van eenheid.

Casey Cawthon, 32, Public Relations Director for Well Done Marketing, is shown working from the home office space she has created during the COVID-19 pandemic, Friday, Oct. 23, 2020. Cawthon, a single mom and diabetic, is considered high risk and has been working from home since mid-March.Casey Cawthon, Public Relations Director for Well Done Marketing

Of ons wereldwijde thuis overeind blijft of totaal vernietigd uiteenvalt, is van vrouwen afhankelijk. De viering van de Internationale Vrouwendag dit jaar moet een rappel zijn in verband met het feit dat de vrouwelijke kracht een bindende kracht is en het soort leiderschap is dat zo nodig is in deze kritieke tijden nu de wereld langzaam weer probeert overeind te komen na een lange periode van COVID-19. Vrouwen hebben in het epicentrum van de pandemie gestaan, in de frontlinie van de gezondheidszorg en zijn bijzonder hard getroffen door banenverlies. Maar dit kan worden aangegrepen als een kans om een nieuwe start te maken voor het vormen van een evenwichtiger samenleving.

Als mannen van vrouwen een sterke impuls krijgen om zich te verenigen, gaan zij eraan werken om aan die eisen te voldoen en zullen zij ernaar streven om zich met elkaar te verbinden en in evenwicht te komen met de verenigende vorm van de natuur die functioneert vanuit altruïstische verbindingen tussen al haar delen. Daarom moeten de krachten van vrouwen gericht zijn op vrouwelijke eenheid, zodat zij kunnen bijdragen aan de welvaart en het geluk van de samenleving en zich samen inspannen voor het bouwen van een nieuw, comfortabel, gastvrij thuis voor de samenleving.

Uit studies over de sociaal-economische gevolgen van de pandemie blijkt dat vrouwen bijna twee keer zoveel kans hebben gelopen als mannen om ten gevolge van de uitbraak van COVID-19, hun baan te verliezen. Als lapmiddel beveelt de VN een tijdelijk basisinkomen voor een half jaar aan, het bedrag moet variëren volgens de levensstandaard van elk land. We hebben hier een kritiek punt bereikt, want deze maatregelen hadden al veel eerder overwogen en genomen moeten zijn.

Enerzijds moet zowel aan mannen als aan vrouwen een zodanige hulp worden geboden dat zij een waardig leven kunnen leiden, zonder overdaad, maar er moet worden voorzien in de basisbehoeften. Anderzijds moeten we ervoor zorgen dat ook elke vrouw de mogelijkheid heeft om haar werk van huis uit voort te zetten. Als we de tijd waarin we aan huis gebonden zijn, gebruiken om ons meer bewust te worden van het eenmakende principe van de natuur en dit in onze relaties in praktijk brengen, zullen we heel belangrijke positieve gevolgen van de COVID-19-crisis zien – een shift naar een volkomen nieuwe, harmonieuze leefomgeving voor de mensheid, zoals wij nog nooit eerder hebben meegemaakt.

Door de pandemie probeert de natuur ons wakker te schudden zodat we de noodzaak zien om een volgende stap in onze evolutie te zetten: oefenen in positieve, ondersteunende, aanmoedigende en zorgzame relaties. Onze egoïstische structuur heeft veroorzaakt dat wij een maatschappij hebben gecreëerd waarin iedereen probeert te profiteren van iedereen, door deze manier van doen raken we allemaal uit balans. Nu is het essentieel om een situatie te bereiken waarin we evenveel zorg voor anderen hebben als voor onszelf.

Als we inzien wat de juiste plaats is voor mannen, vrouwen, ouders en kinderen als componenten van de maatschappij die elkaar aanvullen, zullen we op een mooie manier voortuitgang bereiken door elkaar te ondersteunen en sterker te maken. Volgens de structuur van de natuur vertegenwoordigt het vrouwelijke het verlangen om te ontvangen, terwijl het mannelijke de intentie vertegenwoordigt om te geven. Hieruit volgt dat als vrouwen hun verlangen uitdrukken naar de eenheid van de mensheid boven alle verdeeldheid uit en zij zich met dit verlangen verenigen als een sterke kracht, zij de mannen aansporen in de richting van eenheid.

Als mannen van vrouwen een sterke impuls krijgen om zich te verenigen, zullen zij zich inspannen om aan die eisen te voldoen en zullen zij ernaar streven om zich met elkaar te verbinden en in evenwicht te komen met de verenigende vorm van de natuur die functioneert vanuit altruïstische verbindingen tussen al haar delen. Daarom moeten de krachten van vrouwen gericht zijn op vrouwelijke eenheid, zodat zij kunnen bijdragen aan de welvaart en het geluk van de samenleving en zich samen inspannen voor het bouwen van een nieuw, comfortabel, gastvrij thuis voor de menselijke samenleving.

Dan zullen we allemaal het gevoel hebben dat we met elkaar één thuis delen, dat we deel zijn van een reusachtig grote, liefdevolle familie en een volkomen nieuw, hoger soort bewustzijn hebben van de wetten van de natuur en de wereld waarin we leven. Nu is het tijd om de wereld te herstellen en alleen vrouwen weten hoe dat moet.

Ik wens jullie alle succes!!

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/03/women-can-repair-the-world-thrive-global/

www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

— Gepubliceerd op 8 maart 2021

Filed under: Holidays, New Publications, Women | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed