Geen fantasieën maar een ware correctie

Als een mens eenvoudigweg intuïtief naar de Schepper verlangt en hij denkt dat hij de Hoge Kracht voelt, is dit alleen nog maar fantasie en zelfbedrog. Dit is niet voldoende voor spirituele conceptie.

Om een spiritueel embryo te worden, moet ik mij op de een of andere manier van mijn egoïsme verwijderen. Dit kan ik alleen door mij met de vrienden te verbinden. Op het punt waarop ik mij met de vrienden verbind, vormt zich de essentiële plek van het annuleren van mijn egoïsme waarin dan het spirituele embryo zal gaan groeien.

We hebben het niet over fantasieën, maar over ware verlangens die in de natuur aanwezig zijn, die moeten we corrigeren om daarin de Hoge Kracht te gaan voelen. Anders zal deze Kracht niet aan ons onthuld worden.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/03/not-fantasies-but-a-real-correction/

Facebook: Facebook: www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

From the World Kabbalah Convention, “Discovering Life In The Ten” 2/27/21, “Ibur in the Ten,” Lesson 5

Filed under: Conventions, Daily Kabbalah Lesson, Events, Spiritual Work, The Tens | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed