Een stap naar de ontdekking van de zin van het leven

Vraag: Als een mens begrijpt dat hij bestaat zonder de zin van het leven te zien, maar hij nog geen behoefte heeft om daarnaar op zoek te gaan, hoe kan hij dan een stap in die richting nemen en behoefte krijgen om op zoek te gaan naar de zin van het leven, werkelijk richting geven aan zijn lotsbestemming? Hoe kan hij zich van de ene situatie naar de andere verplaatsen? 

Antwoord: Dat kan alleen door een geschikte omgeving. Een andere manier bestaat er niet.

In de wetenschap van Kabbalah wordt uitgelegd dat als een mens deel uitmaakt van een speciale groep mensen die belangstelling hebben voor de zin van het leven, die dit willen begrijpen en het hoogste niveau willen bereiken, boven deze wereld, die het controlesysteem van ons leven willen bereiken, kan hij dit alles onthullen en tijdens zijn leven in deze wereld kan hij iemand worden die de hoge wereld begrijpt. 

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/12/a-step-toward-discovering-the-meaning-of-life/

From KabTV’s “Kabbalah Express” 12/7/20

Filed under: Meaning Of Life | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: