De taal van de Schepper ontcijferen

Alles om ons heen, het systeem waarin wij leven, de matrix, is de Schepper. Daarom weten Kabbalisten dat we ons niet in een menselijke samenleving bevinden, maar dat wij in de Schepper zijn en het is voor iedereen nodig om de juiste interactie met Hem te vinden.

De Schepper is één enkele Kracht die alles bestuurt en onophoudelijk met mij speelt door wat om mij heen is: het levenloze, vegetatieve, animale en de mens.

Dan is het aan mij om uit te zoeken hoe ik daar correct op reageer. Hiervoor is de wetenschap van Kabbalah gegeven, deze wetenschap vertelt ons – door de juiste reactie op het levenloze, vegetatieve, animale en vooral menselijke niveau in de natuur – hoe wij een staat kunnen bereiken waarin ik achter alle objecten en verschijnselen één enkele, handelende Kracht zie die op deze manier tot mij spreekt.

Het zal voor mij duidelijk worden wat de Schepper van mij wil, en door mijn reactie op de vier niveaus van de natuur, kan ik Hem antwoorden.

Vraag: Betekent dit dat ik op de een of andere manier moet leren hoe ik kan ontcijferen wat deze Kracht, de Schepper, mij wil zeggen?

Antwoord: Ja, en dan zal ik Zijn taal herkennen. Ik zal alles horen: de vogels en andere dieren, het ritselen van planten, de wind en het neuriën van de aarde.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/12/decipher-the-language-of-the-creator/

Het volgende blog verschijnt zondag a.s.

From KabTV’s “Spiritual States” 2/4/19

Related Material:

Hear The Revelations Of The Creator

Listen To The Creator’s Hints

The Whole World Is The Language Of The Creator

Filed under: Spiritual Work, The Creator | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed