Verschillen in leeftijd en sekse

Vraag: In de eerste gedeelten van de cursussen integrale educatie studeren mannen en vrouwen samen. Uit een aantal onderzoeken blijkt dat veel besluiten veel beter en sneller genomen worden als er vrouwen in het productieteam zitten. Als we ons in onze spirituele ontwikkeling verdiepen, moet er op een gegeven moment een verdeling in de groep plaatsvinden. Waarom?

Antwoord: Er moet een verdeling komen tussen mannen en vrouwen omdat we in Kabbalah met heel diepe innerlijke eigenschappen van de mens werken, dan zijn gemengde groepen een groot probleem. In het begin kunnen mannen en vrouwen enige maanden samenwerken, niet meer dan een half jaar, en dan moet er snel een verdeling plaatsvinden.

Vraag: Moeten ze op basis van leeftijd verdeeld worden?

Antwoord: Leeftijd doet er niet toe. Ik geloof dat het zelfs beter is om ze op dat gebied te mengen, zo is het in ons dagelijks leven ook, ouderen helpen jongeren en jongeren helpen ouderen. Dit heeft niets met tegenstellingen te maken.

De natuur maakt geen strikte verdeling tussen leeftijden. Integendeel, generaties helpen en ondersteunen elkaar. Maar een training met mannen en vrouwen samen kan heel nadelig zijn, het zal mensen op het gebied van de intentie van geven en liefde op hormoon-niveau brengen. 

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/11/age-and-gender-differences/

From KabTV’s “Communication Skills” 8/21/20

Filed under: Education, Kabbalah Study, Man and Woman | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: