Intieme relaties zijn staatsverraad geworden

Opmerking: Noord-Korea heeft de oorlog verklaard aan intieme relaties tussen teenagers. Het hoofd van Noord-Korea, Kim Jong Un, deelde mee dat intieme relaties in de puberteit verraad betekenen, hij heeft plannen aangekondigd om er een strafbaar feit van te maken.

Volgens het hoofd van de DVK is seks tussen tieners een “immorele seksuele afwijking” en wordt dit veroorzaakt door “decadente kapitalistische invloeden”. De controle begon in scholen.

Mijn Commentaar: Goed onderwijs is niet op geweld gebaseerd. Bovendien zijn jongeren van 14,15 jaar tegenwoordig zulke tieners, als je ze al tieners kunt noemen, in onze tijd waren dat jongeren van een jaar of 20. Natuurlijk is het heel moeilijk om de jeugd van vandaag weg te houden van allerlei soorten seksuele relaties, want alles is toegankelijk. Ze hebben internet, en mensen zijn nog steeds mensen.

Vraag: Waardoor moet de hartstocht die hen op een natuurlijke wijze naar elkaar toedrijft, vervangen worden? 

Antwoord: Ik denk niet dat er een vervanging mogelijk is, omdat het verlangen naar seksuele bevrediging heel sterk is bij een man, vooral bij een tiener. Natuurlijk zou ik hen heel serieus onderwijs geven.

Vraag: Wat zou u hen leren?

Antwoord: Alles! Anatomie, fysiologie, psychologie, seksuologie, wat het is om een man of een vrouw te zijn, wat geboorte is. Ik zou absoluut over alles lessen geven en alles laten zien door middel van allerlei films. Er valt niets te verbergen. Dat maakt het alleen maar erger. Dan houdt het ze alleen maar meer bezig, en ontstaan er allerlei misvattingen. De verboden vrucht is zoet. Ik zou over dit alles volkomen open zijn.

Vraag: Wat voor resultaat zou dat hen opleveren?

Antwoord: Het resultaat zou hetzelfde zijn als nu, maar dan in een normale vorm, zonder enige deformatie. Ze zouden weten hoe ze gebouwd zijn, wat de natuur van ons vraagt, hoe wij psychologisch in elkaar zitten, zodat we ons correct kunnen gedragen, prettige mensen kunnen zijn voor onszelf en voor anderen, zodat we ons niet schamen voor dit alles.

Breng het van het niveau van geheimzinnigheid naar het niveau van openhartigheid. Je zult zien dat dit alles dan een heel andere smaak krijgt en er een volkomen andere houding ontstaat.

Vraag: Zouden zij tot de juiste verbinding komen?

Antwoord: Ja, er moet een correcte verbinding komen. Nu bestaat dit nog niet. Tegenwoordig worden seksuologie, anatomie, fysiologie en de psychologie van de juiste geslachtsgemeenschap nog steeds niet op de goede manier onderwezen. 

Vraag: Zou u eraan toevoegen dat ze leren begrijpen wat vriendschap en wat liefde is?

Antwoord: Ja, dat “kleedt” zich hierin. Dan zullen zowel vriendschap als liefde, menselijke componenten worden. Menselijk, niet dierlijk! Als ik honger heb, moet ik dan eten? Dus, ik moet dit ook hebben. Hier vraagt mijn lichaam om, wat kan ik eraan doen?! Ik denk alleen maar hieraan. Voedsel en dan seks, dat is alles.

Vraag: Zouden vriendschap en liefde zich dan in deze basis “kleden”?

Antwoord: Dit heeft niet zozeer met fysiologie te maken. Dan moet je kunnen begrijpen hoe je het samen kunt voegen.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/09/intimate-relationships-have-become-state-treason/

From KabTV’s “News with Dr. Michael Laitman” 7/13/20

Filed under: Children, Education, Man and Woman, News | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed