Het moederhart

Het moederhart bevindt zich in het centrale punt van het gehele universum, zowel fysiek als spiritueel. Precies vanuit dit punt vindt de spirituele en de fysieke geboorte plaats. Er is niets krachtiger dan het hart van de moeder: het is het meest gevoelige, meest belangrijke punt van alles wat er bestaat. De Schepper heeft een verlangen geschapen, en dat is de basis van het moederhart.

Dus als vrouwen – al is het maar een beetje – gaan denken over eenheid, raken ze dit centrale punt van het gehele universum, van waaruit de geboorte van de hele mensheid, de gemeenschappelijke ziel, begon, al aan. De wereld zal alleen door de vrouw tot correctie komen.

Een vrouw heeft een enorm grote kracht die baart, ontwikkelt en organiseert. En vice versa, als een vrouw niet meewerkt aan deze correctie, verandert zij in de oorzaak van twistpunten, in een plek van verwijdering en kwaad. Daarom hoop ik van harte dat vrouwen zich zullen verenigen en vrede, rust en eenheid naar de mensheid zullen brengen.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/09/a-mothers-heart/

Het volgende blog verschijnt zondag a.s.

From the Women’s Lesson 8/29/20, “Bnei Baruch Rule Toward Humanity”

Related Material:

If Women Do Not Unite, The World Is Doomed

The Last Generation—The Time Of Women

The Era Of Women Is Coming

Filed under: Daily Kabbalah Lesson, Man and Woman, Women, Women’s Spirituality | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed