Geef het virus de tijd om effectief te worden

Opmerking: Zelfs op het niveau van de fysieke wereld kunnen we zien hoe alles met elkaar verbonden is, hoe gebeurtenissen in het ene deel van de wereld gebeurtenissen in een ander deel van de wereld sterk beïnvloeden, en hoe de onrust die in Minneapolis begon zich over de hele wereld heeft verbreid.

Niet alleen in Amerika, maar ook in Europa, Israël en andere landen, gaan mensen de straat op om te protesteren en eisen te stellen. Op die plekken is het nodig om de juiste woorden te vinden en de juiste mensen om ze uit te spreken. Er is geen andere manier om iets tot stand te brengen.

Mijn antwoord: Ik zie niet in hoe je mensen nu kunt bereiken. Er zijn nog geen noodzakelijke voorwaarden voor aanwezig. Er is nog niet zo’n grote mate van bewust lijden dat je iedereen kunt bereiken en vragen: “Is het eigenlijk niet genoeg?”

Je hoeft niet naar de rijken te gaan. Zij hopen dat alles weer wordt zoals vroeger en dat er dagelijks opnieuw miljarden op hun rekeningen worden bijgeschreven. Je kan niet naar de armen gaan, want zij hebben geen tijd en begrijpen niet wat er allemaal gebeurt. En de intellectuelen zijn druk met hun eigen uitvindingen. 

Dus onze handen zijn gebonden, ik heb niemand om naartoe te gaan en niets om te zeggen. Ik kan het nog wat gedetailleerder uitleggen, maar ik zie niet aan wie. Wij moeten het virus nog wat meer tijd geven om zijn werk te doen.

Vraag: Denkt u dat het mensen echt kan helpen als ze over deze situatie nadenken, en dat zij dan proberen om een ander antwoord te vinden? Niet door een vaccin of medicijnen?

Antwoord: Nee! Een vaccin geeft geen enkele hoop. En geen enkel vaccin zal helpen! Als dit virus verdwijnt, zal er een ander komen, nog ernstiger, een ander soort, ingewikkelder. Wij zullen er niet aan ontkomen!

Vraag: Is dit alles voorspeld in de boeken van de Wijzen? En in welke vorm?

Antwoord: Het vaccin is niet voorspeld, hoewel er een algemene mening bestaat dat virus van het woord “Avirot,” afkomstig is: “overtredingen.” Maar dat het deze vorm zou krijgen, nee. Ik denk dat dit een heel zachte landing betekent voor de mensheid, “op haar billen”, zodat zij voelt waar ze vandaan komt en waar ze thuishoort.

Wij zullen gedwongen worden om ons hoofd te buigen en te voelen waar wij zijn.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/08/give-the-virus-time-to-take-effect/

From KabTV’s “Today’s International Situation” 6/18/20

Related Material:

How Can We Influence Governments?

The World Isn’t Ready Yet

The Time Of The Last Generation Is Coming

Filed under: Crisis, Globalization, Health | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed