Een strijd waar we allemaal in zitten

Vraag: Het is duidelijk dat wij in de strijd tegen het coronavirus al een globaal brein hebben gekregen: informatie en ervaringen verschillen in allerlei landen.

Hoe kunnen we tot één wereldwijd hart komen? Hoe kunnen we anderen voelen? Over wat voor gevoelens spreekt u? Dokters die levens redden door 16 uur per dag te werken, doen zij dat niet vanuit hun gevoel? Tenslotte kunnen veel mensen er ook voor kiezen om niet te werken.

Antwoord: Ik denk niet dat dokters de keuze hebben om wel of niet te werken. Ik denk niet dat zij zelf besluiten om thuis te blijven. In principe sluiten hun beroep en de omstandigheden zelfopoffering niet uit.

Het is echter zo dat de tijd is gekomen om te begrijpen dat we met elkaar verbonden zijn en dat een land niet alleen voor zichzelf kan zorgen, afgescheiden van andere landen, want het is duidelijk dat het virus geen grenzen kent.

Hoe het overgebracht wordt en hoe het ontstaat, weten we nog helemaal niet. Daarom neemt absoluut iedereen deel aan de strijd ertegen. Tot dusver is dit het beste resultaat dat de pandemie ons heeft gebracht.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/07/a-fight-we-are-all-in/

From KabTV’s “The Post-Coronavirus Era” 4/30/20

Filed under: Coronavirus, Crisis, Globalization, Health | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed