“Presentaties” van Kabbalisten

Vraag: Om de massa te kalmeren, wordt er gewoonlijk voor ‘brood en spelen’ gezorgd. De regering zorgt voor brood. Wat voor spelen kan Bnei Baruch aan de wereld geven?

Antwoord: We proberen – in allerlei talen – een 24-uurs uitzending te gaan verzorgen met nuttige programma’s die de mensheid nodig heeft. Hiervoor hebben we bepaalde capaciteiten, mensen en allerlei templates nodig. Ik hoop dat we dit kunnen gaan doen.

Iedere dag bereiden we allerlei soorten programma’s voor, videoclips, songs en lessen, om aan de mens dat te bieden wat hij in principe nodig heeft voor het leven, zijn doel, waarom hij leeft, wat hij na de dood van dit animale lichaam zal ervaren, en wat hij moet doen met zijn ziel, met het spirituele punt daarin dat eeuwig en volmaakt is en niet sterft als het lichaam sterft. Dit alles moeten wij aan mensen vertellen.

We moeten de mens helpen om het contact te vinden tussen zijn “ik” en zijn ziel, zodat hij zichzelf niet in twee delen verdeelt: lichaam en ziel, maar ze met elkaar verbindt tot één “ik”. Wij willen dat ieder mens die mogelijkheid krijgt. Ik hoop dat we dit kunnen gaan doen. In ieder geval gaan we het proberen.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/06/spectacles-from-kabbalists

From KabTV’s “Fundamentals of Kabbalah,” 3/22/20

Related Material:

On The Forefront of The Battle

The Path To Correction Depends On Us, But It Is Not Short

The Old World Is Dead, Long Live The New World!

Filed under: Body and Soul, Dissemination, Health | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: