Het beste medicijn

Vraag: Als ik probeer om onder iedereen om mij heen, op mijn werk en in mijn familie/gezin, goedheid te verspreiden, hoe kan ik dan mijzelf en anderen tegen virussen beschermen?

Antwoord: In het algemeen gebeurt dat dan, maar ik denk niet dat dit zo duidelijk voor je was.

Natuurlijk is het beste medicijn dat je op een juiste, vriendelijke manier met elkaar omgaat en elkaar steunt. Deze dingen hadden wij aan de natuur moeten geven, maar we hebben gefaald, integendeel, we hebben van anderen gestolen, hen beledigd en vernederd, etc. 

Als wij allemaal elementen zijn van een integraal systeem en we volledig afhankelijk zijn van elkaar, moeten we ons ook zo gedragen. Probeer eens te begrijpen wat voor soort analoog, integraal systeem dit is, waarin alles van iedereen afhankelijk is.

Vraag: U zegt dat wij door onze negatieve handelingen het systeem uit balans brengen. Wat zijn dat voor negatieve handelingen?

Antwoord: Antipathie, zelfs haat en onwil om elkaar aan te vullen en je om anderen te bekommeren, etc. Dit betekent dat elke disbalans in dit systeem, waarin alle elementen voor elkaar verantwoordelijk zijn, benoemd wordt als kwaad.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/06/the-best-medicine/

From KabTV’s “Fundamentals of Kabbalah,” 3/15/20

Related Material:

Universal Vaccination Against All Viruses

Where Is Salvation From The Coronavirus?

The Best Remedy For The Coronavirus

Filed under: Coronavirus, Crisis, Globalization, Health | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: