Kwalitatieve verbinding

Vraag: U zegt dat kwalitatieve verbindingen nu belangrijker moeten zijn dan kwantitatieve verbindingen. Waardoor wordt een kwalitatieve verbinding gekarakteriseerd? Wat zijn de eigenschappen en de karakteristieken daarvan, zodat we er gemakkelijk contact mee kunnen maken?

Antwoord: We hebben het over een kwalitatieve verbinding als wij de voorkeur geven aan een gevoelsmatige, warme relatie met elkaar. Als wij het doel begrijpen als een gemeenschappelijk element en de universele verbinding als een middel om dit doel te bereiken.

Wij moeten met elkaar een zodanige staat bouwen, dat het een netwerk wordt waarin wij de Schepper kunnen vinden. De vorming van een dergelijk systeem van relaties, waarin de Schepper wordt onthuld door onze gelijkvormigheid met Hem, moet ons werk zijn.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/05/qualitative-connection/

From KabTV’s “Fundamentals of Kabbalah,” 3/22/20

Filed under: Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed