De natuur is ons lessen aan het leren

Vraag: Hebben we nu de mogelijkheid gekregen om, door middel van onze verbinding, bewust voor de hele wereld te bidden?

Antwoord: Mensen denken dat alles in orde komt als we ons tot de Schepper als persoon richten. Dit is echter niet het geval. 

Wij richten ons tot het systeem van de natuur, wij willen er, met het microsysteem van eenieder, met elkaar deel van uitmaken. Door er deel van te zijn en te streven naar evenwicht met dit systeem, hebben wij er een positieve invloed op. Deze positieve houding brengt het hele systeem in evenwicht.

Dit noemen wij een gebed, dit is onze invloed op het systeem. Zo moeten wij voor elkaar en voor iedereen bidden, want in de wereld van vandaag zijn we, door de ernstige aantasting van het immens grote, alomvattende evenwicht, heel afhankelijk van elkaar.

Mensen die meer of minder de invloed ervaren van deze verstoring, coronavirus genaamd, moeten elkaar helpen.

Iedereen ervaart dezelfde ontwrichting. Het systeem is voor iedereen hetzelfde. Wij maken er allemaal deel van uit. Laten we ons daarom realiseren hoe groot onze invloed op elkaar is en hoezeer we afhankelijk zijn van elkaar. Dit systeem begint ons op een heel serieuze manier te leren dat wij met elkaar maar een klein organisme zijn op een kleine bol, planeet aarde genaamd, dat wij daarover moeten nadenken en voor die aarde moeten zorgen.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/05/nature-is-beginning-to-teach-us/

From KabTV’s “Fundamentals of Kabbalah,” 3/15/20

Filed under: Coronavirus, Crisis, Globalization, Health, Prayer and Intention, Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: