Wij zullen niet meer dezelfde zijn

In deze moeilijke tijd van de coronavirus pandemie, kunnen vrouwen veel belangrijker werk doen dan mannen, want vrouwen hebben meer verbinding met het leven, zij realiseren zich beter wat het leven in hun gezin/familie en de kinderen betekent.

Na deze epidemie zullen mensen niet meer hetzelfde zijn als voorheen. Het zal een paar maanden duren, maar dan zal iedereen aan deze nieuwe situatie gewend zijn. We zullen de wereld op een nieuwe manier waarnemen, we zullen voelen dat de wereld bestuurd wordt door de Hoge Kracht.

Iedereen heeft nu dezelfde vragen: Waar is dit probleem door ontstaan? Waarom? Wat gaat er hierna gebeuren? Plotseling zijn we onze kracht kwijtgeraakt om allerlei genoegens van deze wereld na te jagen, het belangrijkste is nu om te overleven en met onze kinderen op een vredevolle manier in deze wereld te leven.

Dit is een uitermate belangrijk stadium in de opvoeding van de mensheid. Het virus zal ons zodanig opvoeden, dat we niet meer dezelfde mensen zullen zijn. Stel je eens voor dat we over vier, vijf of zes maanden de epidemie zien verdwijnen en het coronavirus niet meer tussen ons rondwaart, dan zullen wij al veranderd zijn.

In de tussentijd moeten we elkaar alleen maar steunen en blijven uitleggen dat deze klap van de natuur komt, omdat wij haar wetten overschrijden en haar alomvattende, wereldwijde aanwezigheid schenden..

Wij vernietigen de natuur en als resultaat daarvan trekken wij onopzettelijk al deze virussen uit de natuur aan en dwingen wij ze om zich te manifesteren.  Als we zo met de natuur blijven omgaan, zullen er nog veel meer virussen komen, nog veel ernstiger dan het coronavirus. Daarom hebben wij geen keuze, we moeten onze houding naar elkaar en naar de natuur veranderen, dan zal alles op zijn plek vallen.

Allereerst moeten we begrijpen dat het coronavirus een gevolg is van de disbalans die mensen in de natuur hebben veroorzaakt. Deze disbalans komt voort uit het gebrek aan vriendelijke verbindingen tussen mensen.

Wij leven nu eenmaal in een integraal systeem, maar in plaats daarvan doen wij het tegengestelde, we verwijderen ons steeds verder van elkaar. Het egoïsme wordt steeds groter en veroorzaakt dat wij steeds meer tegenover elkaar komen te staan. Als wij dit proces van wereldwijde afscheiding geen halt toeroepen, zullen wij er de oorzaak van zijn dat er nog meer schadelijke virussen verschijnen.

Iedereen is het eens met de behoefte aan menselijk contact, maar men gelooft er niet in dat we dit kunnen bereiken, het wordt slechts als een schone droom beschouwd. Het lukt ons nog niet om ons met elkaar te verbinden, we moeten dit eerst willen.

Als wij naar verbinding verlangen, investeren wij onze inspanningen al in de natuur, het resultaat daarvan zal zijn dat de natuur gecorrigeerd wordt en dat het beter met haar zal gaan. Dan zullen allerlei soorten ongedierte, waaronder virussen, er niet meer uitkruipen.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/04/we-will-not-be-the-same-again/

From the Kabbalah Lesson for Women 4/4/20

Related Material

What Will The World Be Like After The Epidemic?

When Will Coronavirus Disappear?

Coronavirus Is Changing Reality, Part 2

Filed under: Coronavirus, Daily Kabbalah Lesson, Globalization, Health, Man and Woman, Women’s Spirituality | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed