Roestende wapens

Dr. Michael Laitman

Van mijn facebook pagina Michael Laitman 18/4/20

Het coronavirus is het begin van een verandering ten goede. Het water en de lucht worden schoner, in de hoofden van leiders komen er nieuwe ideeën op over een wereldwijde wapenstilstand en een universeel basisinkomen, dit duidt erop dat er een wind van verandering in de wereld waait en velen reageren erop.

Misschien voelen we het nog niet, maar de tijden van oorlog en wapens zijn voorbij. Dat zal niet meteen gebeuren, maar geleidelijk, we staan echter al op de drempel van een nieuw tijdperk waarin wapens zullen wegroesten en uiteen zullen vallen.

Voor onze kinderen zal het een gegeven zijn dat de wereld integraal en rond is, en wat er rondwaart zal overal komen. Zij zullen beseffen dat je geen slechte dingen kan doen naar iemand anders toe, en ook zelfs geen slechte gedachten over iemand kunt hebben zonder daar een prijs voor te moeten betalen.

De wereld die COVID-19 voor ons voorbereidt, is een wereld waarin mensen hebben wat zij nodig hebben, ze leven in vrede met zichzelf en elkaar en de natuur gaat vriendelijk met hen om. Het is een wereld van verantwoordelijkheid en zorg voor elkaar. Alles wat wij nodig hebben, is de versnelling van de komst van die wereld, want hoe eerder die wereld komt, hoe eerder het virus zal vertrekken.

Filed under: CoronavirusFace Book | Add Comment →

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed