Het coronavirus verandert de realiteit, deel 7

Kunnen mensen die volgens het plan van de natuur leven het coronavirus krijgen?

Vraag: Er waren duizenden mensen samen tijdens het recente Kabbalah-Congres in Israël. Direct daarna begon de wereldwijde uitbraak. Wij hebben ons met elkaar verbonden en kijk nu eens wat er is gebeurd. Hebben wij dit veroorzaakt?

Antwoord: Nee, wij hebben dit niet veroorzaakt. Ten eerste begon de uitbraak al vóór de conventie, het was gewoon nog niet zo duidelijk.

We waren er zeker van dat de congresgangers niets zou overkomen. Aangezien tienduizenden mensen over de hele wereld fysiek en virtueel met elkaar verbonden waren door goede, positieve inspanningen, bestond er geen gevaar.

Ik ben er zeker van dat geen van onze vrienden, waar ze zich ook bevonden, waar ze ook naartoe gingen om deel te nemen aan een spiegel congres, ziek is geworden. Niemand kreeg problemen.

En dat kan ook niet anders, want we kwamen samen om nog betere verbindingen tussen ons te creëren. We gaan gelijk op met het plan van de natuur, daarom kunnen we niet worden aangetast door het virus dat egoïstische verbindingen tussen mensen, samenlevingen en landen beïnvloedt.

Vraag: Is het mogelijk om hieruit de volgende conclusie te trekken: mensen die leren om zich correct met elkaar te verbinden, zullen niet door dit virus aangetast worden?

Antwoord: Ja. Daar kan ik je mijn woord op geven. We moeten echter wel begrijpen dat dit niet 100% zeker is, omdat er individuele gevallen kunnen zijn, waarvan we – na analyse – kunnen begrijpen waarom dit in onze gelederen is gebeurd.

Ik denk echter niet dat we zullen horen dat er een groot aantal Kabbalisten door het virus is getroffen. Dat is onmogelijk. Maar, we zullen het verder afwachten.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/04/coronavirus-changing-reality-part-7/

From KabTV’s “Coronavirus is Changing Reality, Part 7,” 3/12/20

Related Material:

Coronavirus Is Changing Reality, Part 6

Coronavirus Is Changing Reality, Part 5

Coronavirus Is Changing Reality, Part 4

Filed under: Conventions, Coronavirus, Events, Spiritual Work | Add Comment →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed