Hoe moeten wij reageren op de opschudding die de Schepper teweegbrengt

Vraag: Wat is het juiste antwoord op de innerlijke opschudding die de Schepper teweegbrengt? Moeten wij het oneens zijn met wat Hij stuurt? Tenslotte is Hij “de Goede die goed doet”. Hoe kan ik tegen datgene zijn wat hij in mij oproept? 

Antwoord: Dat kan op geen enkele manier! Je moet alleen reageren in de richting van een nog grotere onderlinge verbinding. Alleen op deze manier kan je ervoor zorgen dat Zijn invloed op ons positiever en aangenamer wordt. Afhankelijk van de mate van onze onderlinge verbinding beïnvloeden wij Hem zodanig, dat wij Zijn bestuur positief veranderen.

Vraag: Hoe kan ik herkennen dat Hij me juist die richting op stuurt, precies naar wat Hij aan het corrigeren is?

Antwoord: Hiervoor moet je naar Kabbalisten luisteren. Je kunt totaal niets herkennen voordat je het systeem binnentreedt.

From the Kabbalah Lesson in Russian, 3/17/19

Filed under: Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed