Gedachtekracht en het oplossen van problemen

Vraag: Is het mogelijk om door je gedachten te veranderen te genezen van kanker of andere ziekten?

Antwoord: Ik beantwoord bij voorkeur geen specifieke vragen over ziekten en dergelijke. Alles is mogelijk. Maar zijn wij nu zo ver? Ik weet het niet zeker, maar ik denk van niet, het zal echter binnenkort wel mogelijk worden.

Het hangt uitsluitend af van de wijze waarop onze gedachten zich op een correcte wijze samenvoegen. Dan zullen wij in staat zijn om de grootste negatieve verschijnselen van onze natuur te beïnvloeden. Alles hangt alleen van ons af.

Er zijn veel interessante verhalen over Kabbalisten en hun zogenaamde wonderen. Het zijn echter geen wonderen. Het zijn alleen kleine correcties, het is geen interventie maar een correctie van de natuurwetten op bepaalde niveaus, dit kunnen wij alleen doen als wij ze op de juiste wijze corrigeren.

Ik kan elk systeem binnengaan, op elk niveau, vanuit mij niveau tot aan de Wereld van Oneindigheid, maar alleen op voorwaarde dat ik positieve krachten toevoeg aan dit systeem. Ik denk dat wij een staat zullen bereiken waarin wij werkelijk alle problemen van onszelf, de mensheid, de aarde, de ecologie en het universum zullen kunnen genezen.

Wij kunnen ons niet eens voorstellen hoe negatief onze invloed op het universum is. Wat er op aarde gebeurt, is maar een kleine fractie van wat er door ons kwaad op de schaal van het universum gebeurt, want op aarde gaan we alleen van de menselijke invloed uit. Op de schaal van het universum heeft de negatieve invloed van onze gedachten en gevoelens verwoestende consequenties. Laten we echter hopen dat wij deze gevolgen spoedig zullen kunnen corrigeren.

From KabTV’s “News with Dr. Michael Laitman,” 2/3/19

Blog in het Engels: https://laitman.com/2019/07/power-of-thought-and-solving-problems/

Filed under: Health, Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed