Vang de golflengte van de Schepper op

Vraag: U hebt gezegd dat een mens zich alleen tot de Schepper kan wenden als hij aan Hem gelijkvormig is: door middel van de Ten. Wat betekent dit?

Antwoord: Je moet dezelfde golflengte bereiken. Als je de golflengte van je spirituele ontvanger afstemt, moet jouw frequentie afgestemd zijn op de frequentie van de Schepper.

De eigenschap van geven en liefde komt van Hem naar jou toe, daarom moet er eenzelfde eigenschap van jou naar Hem toegaan. Anders zal Hij je niet horen, want de Schepper is een systeem dat resoneert, dat alleen signalen opvangt die gelijkvormig zijn aan de aard van dit systeem.

Vraag: Kan je je ook vanuit vreugde tot de Schepper wenden?

Antwoord: Niet vanuit vreugde, alleen vanuit gelijkvormigheid. Vreugde is geen indicator voor gelijkvormigheid. Vreugde vloeit er als resultaat uit voort. In principe kan iedereen vreugde ervaren.

Daarom hebben we eerst contact met de Schepper via een modem, door middel van een soort verbindend apparaat dat onze eigenschappen aan de eigenschappen van de Schepper kan aanpassen. De Ten vervult de rol van dit modem.

From the Kabbalah Lesson in Russian, 2/6/19

Filed under: Prayer and Intention, Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed