Wend je tot de Schepper via de groep

Vraag: Wat betekent het om inbegrepen te zijn in de groep? Kan een mens controleren of dit werkelijk zo is?

Antwoord: Allereerst is dit afhankelijk van de frequentie waarin iemand een beroep doet op de groep om iedereen met elkaar te verbinden en in deze verbinding de Schepper te onthullen.

Ten tweede, wendt hij zich persoonlijk tot de Schepper, boven alle hindernissen uit, doet hij dit vanuit zichzelf of wendt hij zich tot de groep en wendt hij zich via de groep tot de Schepper? Dit zijn verschillende dingen.

Allereerst wenden wij ons individueel tot de Schepper omdat dit veel gemakkelijker is. Dergelijke oefeningen moeten constant plaatsvinden.

Later wordt dit min of meer een gewoonte en door hier constant aan te denken, is het alsof je je automatisch met de Schepper verbindt en elke seconde uit een stop-start beweging bestaat: “ja-nee, nee-ja”. Als je constant volgens dit pulserende ritme werkt, word je via de groep met de Schepper verbonden.

Je verbindt je met de groep, maakt samen met hen vorderingen en je helpt anderen om vrienden uit de “stroom van de rivier” te redden (met behulp van het Licht van Hassadim) of uit de “kerker” (met behulp van het Licht van Hochma)

From the Kabbalah Lesson in Russian 2/11/19

Filed under: Group Work, Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: