Omarm de wereld van Oneindigheid

Vraag: U hebt gezegd dat de hersenen onze gevoelens controleren. Maar volgens  Kabbalah controleert de Schepper ons en onze gedachten. Zijn de hersenen dan een adapter tussen de Schepper en het schepsel?

Antwoord: Nee. Het systeem van onze onderlinge verbondenheid is onze hoogste staat. De mate waarin ik mijn ik kan loslaten en mij met de vrienden kan verbinden, bepaalt mijn spirituele potentieel.

In het krachtenveld (groen in de tekening) dat ik opbouw, voel ik de Schepper. Dit is mijn hogere wereld.

Ik zal mijzelf uitbreiden totdat ik het hele systeem bereik. Door dat te beheersen, ga ik het naar mij toe trekken, door eraan te geven. Al mijn werelden zullen zijn: Assiya, Yetzira, Beria, Atzilut en Adam Kadmon. In deze volgorde laat ik mijn “ik” los en als ik dit proces voltooid heb, zal de wereld van Oneindigheid in mij wonen.

From the Kabbalah Lesson in Russian, 11/18/18

Related Material:

Finding My Spiritual Self

A Gravestone Is Not For The World To Come

125 Degrees Of Drawing Closer To The Light

Filed under: Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed