De ladder naar spiritualiteit is een constante

Vraag: Welke Kabbalisten hebt u al bereikt en voelt u hen beter dan eerst? Wat is uw persoonlijke ervaring op dit pad?

Antwoord: Alle Kabbalisten hebben heel grote stappen meegemaakt op de ladder van de spirituele opgang naar de totale spiritualiteit, de volledige integratie met elkaar.

Ik ben niet op zo’n hoog niveau als zij, dus ik kan niet zeggen hoevelen van hen dit bereikt hebben.

Ik voel mijn leraar Rabash het sterkst. Het belangrijkste voor mij is dat ik hem constant vasthoud. Ik ontvang het hoge Licht van hem. Elke onthulling, alles wat ik bereik, komt alleen door hem naar mij toe.

In de spirituele hiërarchie staat zijn vader, Baal HaSulam, boven hem, dan Ramchal, Isaac Luria (de Ari) en andere Kabbalisten. Maar in de praktijk ontvang ik het Licht van Rabash. De niveaus op de ladder naar het bereiken van spiritualiteit zijn een constante.

From the lesson in Russian 9/16/18 / 31:50

https://old.kabbalahmedia.info/en/ui/74412

Related Material:
A Chain That Delivers Light To The World
Receiving Light Through The Teacher
Past And Present

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed